needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Kliniek Veldhoven is een van de betere klinieken!

logo-150x114

haartransplantatieEen tijdje geleden ben ik op zoek gegaan naar een kliniek die een goede haartransplantatie kon uitvoeren. Al een keer eerder heb ik een haartransplantatie ondergaan die ontzettend duur was. Met het resultaat van die haartransplantatie was ik helemaal niet tevreden en daarom heb ik besloten om het nog een keer uit te laten voeren.

Goed aangeschreven

Via het internet had ik Kliniek Veldhoven gevonden. De kliniek stond heel erg goed aangeschreven op verschillende websites en daarom heb ik wat informatie opgezocht. Veel van de mensen die hier behandeld waren hadden lovende berichten geplaatst op de website met voor en na foto’s.

De voor en na foto’s van de behandelingen vond ik echt geweldig, omdat dat precies het resultaat was dat ik wilde hebben. Voor meer informatie heb ik een afspraak gemaakt bij Kliniek Veldhoven met de behandelend arts.

kliniek-veldhoven-300x225Tijdens het gesprek heb ik uitgelegd wat er de vorige keer niet zo goed is gegaan. De arts vertelde mij dat hij alles heel erg mooi kon herstellen. Het zou er nog beter uitzien dan voorheen en ik zou er een vollere bos haar op mijn hoofd aan over houden.

Het beviel mij zo goed dat ik besloot om een afspraak in te plannen voor de behandeling. De prijs van de behandeling was ook nog eens netjes.

De behandeling was redelijk snel over en ik heb er weinig van gemerkt. Mijn haar begint nu langzaam terug te groeien en ik moet zeggen dat ik nu al een groot verschil zie!