needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Begrafenisondernemer Nijmegen?

Zoekt u een begrafenisondernemer Nijmegen? Zoek niet verder, want wij bij Aster uitvaartzorg staan voor u klaar!

Een belangrijke herinnering

Bij iedereen komt een einde en dan is een mooi afscheid natuurlijk belangrijk. Als er een dierbare bij u is overleden dan kunt u altijd bij ons terecht. Samen kunnen we stap voor stap uitzoeken hoe u op de beste manier afscheid kan nemen. Een specifieke kist, prachtige zelf ontworpen rouwkaart of een perfecte locatie. Alles wat nodig is voor een geweldige uitvaart. Eigen gevormde afscheidsrituelen zijn ook mogelijk! We luisteren naar uw wensen en we spelen daarop in. Graag willen we voor u een mooi afscheid maken en een prachtige herinnering creëren.

Ons begrafenisondernemer Nijmegen team

Bij Aster uitvaartzorg werken we met een kleinschalig team van 3 personen. Wij zijn gemotiveerde begrafenisondernemers en ondersteuners die altijd klaar staan voor onze klanten. Voor, tijdens en na de uitvaart. Het helpen van mensen houden we erg van en door samen te werken kunnen we het meeste uit ons werk halen.

Contact opnemen met ons

Wilt u contact opnemen met ons? Dit kan telefonisch via het nummer 06 – 41211199 of door een mailtje te sturen naar info@aster-uitvaartzorg.nl. We zijn 24/7 beschikbaar.