needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Telefoon grote toetsen

Aangezien ik al een dagje ouder word en mijn ogen niet meer zijn wat ze geweest waren, had ik nood aan een aangepaste telefoon. Ik had dus geen nood aan een smartphone. Integendeel, ik had nood aan een telefoon met grote toetsen. Mijn familie raadde me deze website aan om zo’n telefoon te kunnen vinden. Ik heb dit dan ook gedaan en deel graag mijn mening hierover met jullie.

Mijn ervaring met het toestel en dit bedrijf

Ik vond de website zeer duidelijk, zelfs voor mij was het heel eenvoudig om de telefoon met de grote toetsen aan te kopen. Ik heb deze besteld, want deze was echt zeer betaalbaar voor mij. Niet veel later kreeg ik deze telefoon ook thuis geleverd. Deze zag er gelukkig ook net zo uit als op het internet. Ik heb deze telefoon dan ook snel uitgetest. Deze was zeer handig in gebruik: zowel door de grote toetsen, maar ook het besturingssysteem was zeer duidelijk. Hierdoor kon ik er zeer gemakkelijk mee aan de slag en was ik er zeer vlug mee weg. Ik had geen hulp meer nodig. Een heel groot voordeel dus. Mijn conclusie over dit alles: ik ben er zeer tevreden over eigenlijk. Een echte aanrader!