needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Zelf een samsung telefoonhoesje ontwerpen

samsung telefoonhoesje

Ik was echt super blij toen ik van mij beste vrienden een samsung telefoonhoesje kreeg voor mijn verjaardag. Ik had namelijk van mijn ouders een nieuw mobiel gekregen. Aan mijn ouders heeft ze gevraagd welk type ze voor zouden kopen, zo kon ze alvast haar cadeau ontwerpen en bestellen. Online had ze een site gevonden waar je zelf covers kon ontwerpen. Ze had onze lievelings foto uitgekozen. We stonden daar beide lachend op, helemaal gebruind door de Spaanse zon. Dat was onze eerste vakantie zonder ouders, heel spannend. Van alles wat we samen hebben meegemaakt, was dat mijn lievelings herinnering. Ik was echt super blij met het lieve cadeau van mijn beste vriendin. We geven elkaar vaker kleine dingetjes waarvan we weten dat de ander het wil hebben.

samsung telefoonhoesje

Helemaal zelf maken

samsung telefoonhoesjeHet leuke is dat je het samsung telefoonhoesje helemaal zelf mag ontwerpen. Ze kan bijvoorbeeld kiezen voor een foto van je kinderen. Veel mensen kiezen ook voor een afbeelding van hun huisdier zoals een hondje. Je kan natuurlijk ook kiezen om zelf iets te tekenen en daarna in te scannen. Bijvoorbeeld de eerste tekening van je kleine of je bedrijfslogo. Al met al kun je dus eigenlijk alles kiezen voor jouw gepersonaliseerde cover. Met het gekozen ontwerp van mijn beste vriendin vind ik het allerleukste. Ze zei dat de bestelling ook echt heel snel binnen was gekomen. Zelf had ze de zelfde cover besteld voor haar mobiel. Zij had een ander type maar voor de rest compleet hetzelfde.