needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Ontdek De Achterste Hoef camping Brabant!

Wij zijn het met hele gezin naar een camping Brabant geweest: de Achterste Hoef heet het. Deze camping kun je vinden in Bladel, Noord-Brabant. Ik vertel je graag over onze vakantie op deze camping. Hoe zijn we er op gekomen om naar deze camping te gaan en hoe was onze vakantie?

Op zoek naar een camping Brabant

Camping BrabantWij zijn een groot gezin, dus moest er een vakantie gevonden worden die voor iedereen leuk is. Nou hadden we natuurlijk voordat we gingen boeken uitgebreid de website bekijken en nadat we de lange lijst van alle faciliteiten zagen, wisten we dat dit een vakantie zou worden die iedereen leuk zou vinden. Zo zijn er allemaal soorten activiteiten: sportieve activiteiten, ontspannende activiteiten, speciale activiteiten voor kinderen en noem het maar op. De ideale camping in Brabant dus! Toen kwam de beslissing over het soort verblijf. Wij houden van kamperen, maar genieten ook enorm van luxe. Dus niet ’s nachts met een rol wc-papier naar het toilet hoeven te lopen, maar gewoon de beschikking over een eigen toilet hebben. Op basis van onze wensen waren er een aantal mogelijkheden, zo konden we kiezen voor een bungalow, een luxe chalet of een safaritent. Wij kozen als gezin voor een bungalow, een vakantiehuisje waar we met zijn allen comfortabel zouden kunnen verblijven gedurende 2 weken. Met deze beslissing hadden we én luxe én het kampeergevoel. Ideaal! Het huisje was modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo hadden we:

  • Een slaapkamer me een 2 persoonsbed
  • Een slaapkamer met een stapelbed
  • Een badkamer met douche en wasbak
  • Een aparte toilet
  • Een keuken met koelkast, magnetron en 4 pits gastoestel
  • Een woonkamer met een zithoek, eethoek en een televisie

Bekijk de website eensCamping Brabant

We hebben een hele fijne vakantie gehad! Ben jij ook op zoek naar een leuke en vermakelijke kampeervakantie voor jouw gezin? Dan kan ik je De Achterste Hoef zeker aanbevelen. Neem eens een kijkje op de website en ontdek wat ze te bieden hebben.