needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Nederlande sneakers

Waar veel sneaker merken zijn opgericht door ontwerpers buiten Europa, daar is Filling Pieces een uitzondering op deze regel. Dit merk is namelijk opgericht 12 jaar geleden door de Nederlandse Guilaume Philbert. Op het moment dat hij merk ontwikkelde was hij maar liefst 19 jaar oud. Zijn idee kwam voort uit het duurdere segment van sneakers van merken zoals Dior of Lanvin. Veel jongeren konden deze sneakers niet betalen aangezien te duur waren, en dus koos Guilaume Philbert ervoor om zijn eigen merk op te starten; Filling Pieces. Dit merk staat bekend om zijn exclusiviteit , maar heeft wel een prachtige collectie aan verschillende sneakers waarbij er voor iedere smaak wel een geschikt paar te vinden is.

Een hoge kwaliteit

De markt waar Filling Pieces zich op richt is dus de markt boven de street wear, en de markt onder de exclusieve top designer schoenen. Zo zijn ook de prijzen tussen deze twee markten in. Een nieuw paar sneakers van Filling Pieces kun je aanschaffen voor een zeer schappelijke prijs van ongeveer 150- 200 euro, afhankelijk van welk model je kiest. Wel heeft het merk een zeer hoge kwaliteit en gaat er veel aandacht en tijd in het ontwerpen van elk model, en om hierbij de allerhoogste kwaliteit te kunnen realiseren.

Kalfsleer

Daar de meeste sneakers van het merk dus de allerhoogste kwaliteit hebben, komt omdat er gebruik gemaakt wordt van de allerbeste materialen die beschikbaar zijn. Zo zijn de meeste sneakers gemaakt van een zeer hoogwaardig kalfsleer. Echter zijn er ook sneakers die gemaakt zijn uit een ander leer, maar ook dat is van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf heeft veel contact met ontwikkelaars en makers van schoenen in Italië en kan hierdoor altijd de laatste trends en de hoogste kwaliteit garanderen voor hun sneaker merk. Ook is het merk regelmatig te vinden op verschillende modeshows over de hele wereld zoals Tokyo , New York, Paris en nog veel meer bestemmingen.