needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Het perfecte Gabor laarsje gevonden

Gabor laarsje

Gabor laarsjeAl een hele tijd was ik op zoek naar een bepaald model Gabor laarsje. Nergens leek ik deze te kunnen vinden in reguliere winkels, dus toen ben ik online verder gaan kijken. Toen kwam ik terecht op Van Bommel. Deze webshop heeft een enorm assortiment voor mannen, vrouwen en kinderen. Hier kon ik dus sowieso slagen, want van dit merk hadden zij ook heel erg veel. Het aanbod was zelfs zo groot dat ik moeite had om te kiezen. Uiteindelijk twijfelde ik tussen 2 paar en toen heb ik deze allebei aangeschaft. Eigenlijk had ik bedacht om er dan eentje terug te sturen, maar dit heb ik toch niet gedaan. Ik weet namelijk zeker dat ik deze beide veel ga dragen en daarom haal ik het geld er makkelijk uit.

Dit is een aanrader

De Gabor laarsjes die ik nu gekocht heb, kan ik ongelofelijk makkelijk met verschillende dingen combineren. Met een mooie broek kan ik het aan, maar het staat ook heel erg leuk met een rokje of jurkje. Zelf ben ik onwijs te spreken over de service van deze site. Mijn bestelling had ik snel in huis, wat ik prettig vond. Verder zou ik hen sowieso aanraden, dus neem snel eens een kijkje!