needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Gabor enkellaars

Gabor enkellaars

Als vrouw zijnde blijven we dagelijks druk met het in de gaten houden van nieuwe mode voor een betaalbare prijs. Nu dat ik op zoek ben naar Gabor enkellaars wilde ik deze laarzen zo snel mogelijk zien te vinden. Een vriendin van mij heeft deze laarzen ook gekocht en volgens haar zitten deze laarzen als gegoten! Zij had ze zelf in de stad gekocht waar ik helaas niet meer kon slagen. Ik hoopte dan ook echt dat ik het via internet wel kon vinden aangezien ik deze laarzen maar al te graag wil hebben.

logo

Via het internet heb ik diverse bedrijven gezien waar je deze laarzen kan bestellen. Bij Durlinger.com waren ze een stuk voordeliger als wat ik elders gezien had waardoor ik verder bij hun op de website wilde kijken.

Het assortiment is een stuk groter als wat ik had verwacht. Hierdoor leek het mij erg leuk om een paar schoenen voor mijn man te vinden. Van prachtige sneakers tot aan nette schoenen voor op het werk is er te vinden. Mijn man de trotse eigenaar van zijn nieuwe paar schoenen en ik geniet volop van mijn nieuwe paar Gabor laarzen.