needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Gezonde natuurvoeding in Eindhoven

natuurvoeding eindhoven

De laatste tijd houd ik mij erg bezig met gezond eten en meer bewegen en dit doe ik samen met mijn vriend waarmee ik samenwoon. Daarom zocht ik laatst op internet naar “natuurvoeding Eindhoven“. Toen kwam ik uit op website van het bedrijf De Driesprong. Zij bieden advies op maat aan als het gaat om gezond eten, dat leek mij wel heel erg interessant. Het is niet altijd makkelijk om het ongezonde te laten staan en daarom ben ik blij dat mijn vriend en ik dit samen doen. Zo kunnen wij elkaar motiveren en wijzen op dingen die niet goed voor ons zijn. 

natuurvoeding eindhoven

Een erg fijn bedrijf

Het was erg fijn dat ik bij De Driesprong terecht kon voor meer informatie over natuurvoeding en dat het zich bevond in Eindhoven. Toen ik hen opbelde, vertelde een medewerker mij dat zij samen met mij gaan kijken naar bijvoorbeeld mijn eetpatroon en wat ik allemaal in mijn lief stop. Na een uitgebreid advies gaan zij een advies op stellen wat mijn vriend en ik dan kunnen opvolgen. Een week later zat ik samen met mijn vriend in de auto o weg naar de afspraak. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.