needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

BHV Breda

Oefening is de beste leermeester! Daarom bevat het tweedaagse BHV opleiding van G4S veel praktijkoefening. Uiteraard wordt de theorie niet overgeslagen, maar omdat men toch het meeste leert van oefenen ligt vooral daar de focus. G4S heeft vestigingen verspreid over heel Nederland. In de omgeving van BHV Breda kunt u terecht bij Hotel Van der Valk Princeville. Wij zijn goed bereikbaar, omdat het hotel vlakbij het knooppunt van de snelwegen A16 en A58 is gevestigd. Op deze mooie locatie verzorgen wij diverse EHBO en BHV-trainingen.

 

Erkend diploma

Wanneer uw werknemers nog geen certificaat voor bedrijfshulpverlening hebben, geef ze dan op voor onze tweedaags training! De training is inclusief lesmateriaal, frisdrank, thee en koffie en een geheel verzorgde lunch. Na twee dagen leren en oefenen wordt er een officiële toets afgenomen. Als uw werknemers slagen hebben zij een erkend diploma behaald dat een jaar lang geldig is. Voor de werknemers die al in het bezit zijn van een diploma hebben wij een herhalingstraining. Deze training duurt een dagdeel en hierin worden alle belangrijke handelingen behandeld.

EHBO

Naast bedrijfshulpverlening geven wij op deze locatie ook EHBO trainingen. In deze training wordt dieper ingegaan op de levensreddende handelingen en leert u ook medische verschijnselen te onderscheiden. Na drie dagen wordt u getoetst door een onafhankelijke examinator van het Oranje Kruis. Wanneer u deze heeft gehaald dan heeft u uw officiële Oranje Kruis EHBO-diploma! Uiteraard bieden ook een herhalingsopleiding aan om uw kennis bij te houden en het diploma te kunnen verlengen. Kijk op onze website voor de vele mogelijkheden van G4S en schrijf uw bedrijf online in voor één van onze erkende trainingen!