needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Bakfiets elektrisch aangedreven door krachtige accu

Bakfiets elektrisch

Kies voor een bakfiets elektrisch aangedreven door een krachtige Cargo motor en uitgevoerd met een 600 Wh accu. Het biedt je veel meer comfort dan een regulier model bakfiets, waarmee het wegbrengen van de kinderen niet langer een uitdaging voor je zal zijn. Met name in de herfst kan het hard waaien. De wind vormt voor veel gezinnen een reden om de auto te pakken, in plaats van kinderen weg te brengen op de fiets. Fietsen met harde tegenwind, waarbij de kinderen voorop of achterop de fiets zitten, kost immers veel kracht en energie. Een elektrische bakfiets maakt dat de wind niet langer een obstakel voor je zal vormen. 

Bakfiets elektrisch

Meer dan een bakfiets die elektrisch aangedreven wordt 

Niet alleen het feit dat de bakfiets elektrisch aangedreven wordt kan een reden zijn om de aanschaf hiervan te overwegen. Wist je bijvoorbeeld dat een high-end model van deze bakfietsen voorzien is van hydraulische schijfremmen en de mogelijkheid om traploos te schakelen? Het maakt fietsen met je kinderen of bijvoorbeeld de boodschappen een feestje! Ook niet onbelangrijk: de Dolly bakfiets, die over deze componenten beschikt, wordt gemaakt op eigen bodem. Zo is de fiets relatief snel leverbaar.  

Combineer de elektrische bakfiets met accessoires

Bakfiets elektrisch

Om nog meer uit de bakfiets die elektrisch aangedreven wordt te halen, kun je deze combineren met verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een houder voor de Maxi-Cosi in de bak. Op deze manier wordt voorkomen dat je kind kan verschuiven tijdens een drempel of scherpe bocht. Wel zo veilig!