needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Unieke sportschool in Den Bosch

Boxing station

Trainstation 073 is een sportschool in Den Bosch die net even anders is dan andere sportscholen. Hier kun je namelijk trainen op unieke trainingsstations. Zo kun je kiezen voor een fun station, power station of het boxing station. Bij elk station staat een andere tak van sport centraal. Je kunt natuurlijk ook afwisselen. Bij alle stations in elk geval voldoende begeleiding van een trainer zodat je altijd veilig en verantwoord kunt trainen.

Sportschool in Den Bosch

Sportschool in Den Bosch met boxing station

Bij het boxing station kun je kennismaken met verschillende vecht- en verdedigingssporten. Je kunt hierbij denken aan boksen en kickboksen maar ook aan material arts, zelfverdediging en weerbaarheidstechnieken. Tijdens deze workouts train je jouw hele lichaam. Het is dus echt een full body workout waarbij plezier en beleving centraal staan. Je kunt in het boxing station zowel een op een trainen als een groepsles volgen. Deze groepslessen zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. Om te zorgen dat je genoeg persoonlijke aandacht krijgt, worden de groepen klein gehouden met maximaal 10 personen.

Trainstation

Schrijf je eenvoudig in voor de lessen via de app

Bij deze sportschool in Den Bosch maken ze gebruik van een handige app. Als je wilt trainen dan kijk je in de app wat de mogelijkheden zijn en kun je je direct inschrijven. Als je je hebt ingeschreven wordt je ook geacht om te komen trainen. Het is ook mogelijk om vrij te trainen zonder begeleiding. Er zijn verschillende lidmaatschappen. Zo kun je kiezen voor een abonnement voor de groepslessen of het vrij trainen met een personal trainer of voor een abonnement voor een op een begeleiding met een personal trainer. Daarnaast kies je hoe vaak je per week wilt komen trainen en zo kun je jouw abonnement kiezen. Kijk op de website van Trainstation 073 voor alle lessen en abonnementen. Je kunt ook altijd een keertje komen kijken.