needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Theorie auto boek bestellen

theorie auto boek

Samen met mijn moeder was ik op het internet aan het kijken naar een theorie auto boek, omdat ik een week geleden ben begonnen met lessen. Dat vond ik erg spannend, maar mijn eerste les ging eigenlijk heel erg goed. De persoon die mij rijles gaf was ook heel erg aardig. Eerst zag ik er best wel tegen op, maar na mijn eerste les kon ik niet meer wachten tot mijn volgende les. Mijn rijinstructeur raadde mij aan om gelijk te beginnen met leren voor mijn regelgevingstoets. Veel leerlingen beginnen daar namelijk te laat mee, waardoor zij in de knel komen met de planning van hun lessen en hun praktijkexamen. Dat wilde ik graag voorkomen, dus ik had gelijk aan mijn moeder gevraagd of zij mee wilde kijken. Samen plaatste wij een bestelling op een fijne site.

theorie auto boek

Begin direct met leren

Voor ik het wist lag er een pakketje met het theorie auto boek op mij te wachten toen ik thuis kwam. Tot mijn opluchting was de bundel veel minder dik dan dat ik verwacht had. Omdat ik zo snel mogelijk de toets aan wilde halen, begon ik die zelfde dag nog met het eerste hoofdstuk door te lezen. Alle verkeersregels werden heel erg duidelijk en uitgebreid uitlegt in de bundel. Dat vond ik erg fijn, want zo snapte ik heel snel. Samen met mijn moeder herhaalde ik nog een paar onderwerpen die ik lastig vond. Toen ik al op de helft van het boek was, heb ik mijn toets aangevraagd.

theorie auto boek