needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Telefoon weer gemaakt dankzij telefoonwinkel Delft

Telgefixt

TelgefixtIedereen maakt wel eens de fout om zijn telefoon te laten vallen. Zo gebeurde mij dat ook, een paar weken geleden. Het gebeurde toen ik zeer gehaast uit de auto wilde stappen op vakantie. Met als gevolg dat ik achter de gordel bleef hangen en ik vol met mijn lichaam op de grond viel, met de telefoon nog in mijn handen. Doordat ik de telefoon hard tegen aan de grond aansloeg, kwamen er behoorlijk wat barsten op het scherm. Ik wist zeker dat ik de telefoon op deze manier niet meer kon gebruiken.

 

Goedkope en snelle reparaties

Eenmaal weer aangekomen in Nederland, ging ik gelijk opzoek naar een goede telefoonzaak in de buurt. Omdat ik zelf in Delft woon, ging ik maar eens door te stad lopen om te zoeken naar een goede telefoonzaak voor de reparatie van mijn telefoon. Toen ik net 10 minuten in de stad liep kwam er al een goede winkel op mijn pad lopen. Namelijk telefoonwinkel Delft. Op de etalage stond goedkope en snelle reparaties. Dat was dus precies waar ik naar opzoek was. Dat was de reden dat ik naar binnenliep bij telefoonwinkel Delft.

Telgefixt

 

Nergens zou ik het goedkoper voor elkaar kunnen krijgen

Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen en liep ik met mijn telefoon in me handen naar de balie toe. De medewerker wist al meteen wat het probleem was. Het scherm en de LCD moesten vervangen worden. De medewerker van telefoonwinkel Delft zei wel meteen dat het een prijzige reparatie zou worden, maar ik zou het nergens goedkoper voor elkaar kunnen krijgen. Daarom moest ik de telefoon wel laten repareren bij telefoonwinkel Delft. Ik ging akkoord met de reparatie en haalde na een uurtje mijn telefoon al weer op. Toen ik mijn telefoon ophaalde zag ik meteen dat hij weer in goede staat was. Ik rekende af en bedankte de medewerker voor het maken van mijn telefoon. Ze hebben me een goede dienst geleverd waar ik nog steeds tevreden over ben!