needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Rugpijn sterk verminderd dankzij smartpersonaltraining.nl

Smart Personal training

Vorige week ben ik aan de laatste massage ondergaan van het proces dat ik heb gevolgd bij http://www.smartpersonaltraining.nl/ . Ik had een akkoord bereikt over het ondergaan van 6 massages naar aanleiding van mijn rugpijn. Ik wilde eindelijk is een keer van die vervelende pijn af waar ik elke dag mee geconfronteerd werd. Het idee om massages te nemen, kwam van mijn dokter af. Hij adviseerde dit omdat het mogelijk de pijn zou verminderen.  
Deed zelf wat informatie op

Smart Personal training

Eerst wist ik niet wat de diensten van http://www.smartpersonaltraining.nl/ nou precies inhielden. Totdat ik met mijn buurvrouw een gesprek voerde hierover. Zij vertelde me een hoop en motiveerde me ook om te ondergaan aan de massages. Ze heeft er zelf ook massages gehad en dat beviel haar zeer goed want het deed haar rugpijn ook verdwijnen. Na het gesprek met de buurvrouw over de diensten van http://www.smartpersonaltraining.nl/ twijfelde ik er niet aan om contact op te nemen.

Smart Personal training

Gesprek op locatie

 

Toen ik contact opnam, werd ik meteen uitgenodigd voor een gesprek op locatie. Tijdens het gesprek hebben we veel zaken besproken. Zo werd er verteld dat de massages inderdaad de rugpijn kon verminderen maar dat ze niet met zekerheid konden zeggen of het de pijn zou laten verdwijnen. Daarop reageerde ik dat het sowieso niet slechter kon worden en dat ik met een vermindering van de pijn ook al blij zou zijn. Uiteindelijk hebben de massages de pijn inderdaad laten verminderen. Heel af en toe komt de pijn nog terug maar toch vermindert dat niet mijn tevredenheid over de massages van http://www.smartpersonaltraining.nl.