needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Profiteer van een flinke sauna korting

Wil je net als ik ook profiteren van een flinke sauna korting?  Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een boek. Wanneer je een boek inlevert die je zelf niet meer leest bijvoorbeeld, dan staat hier een heerlijk verwen moment tegenover. Omdat ik hier dankbaar gebruik van heb gemaakt en deze actie zo leuk vind, wil ik deze tip graag achter laten op dit blog. Je kunt namelijk het volgende van de actie verwachten:

  • De entree voor twee personen
  • Een salade naar keuze óf een dagschotel
  • Gebruik van de zonnebank óf massagestoel

sauna korting

Telkens weer uitkijken naar een volgend bezoek

Samen met mijn vriend heb ik van deze sauna korting gebruik gemaakt. Wij hebben beide een erg drukke baan en dat zorgt ervoor dat we niet echt tijd maken om samen iets te doen. Toch ben ik van mening dat een mens een dagje naar een welnesscentrum moet gaan, voor die totale ontspanning om even te ontsnappen van de dagelijkse drukke bezigheden.

Daarom plan ik eens in de zoveel tijd gewoon een dag voor ons samen, ook gaan wij aan het einde van de dag dan lekker uit eten. Wanneer ik na zo’n dag thuis ben dan voel ik mij letterlijk als herboren. Tja, voor de prijs hoef je het dan ook zeker niet te laten! Neem daarom zelf eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel met deze leuke actie en gun jezelf of iemand uit jouw omgeving ook die fijne dag!

sauna korting