needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Nieuws over crossfit vindt u bij CrossFit Hoofddorp

crosfit

U bent op zoek naar nieuws over crossfit of fitness omdat u alle mogelijke informatie wilt hebben voordat u zich ergens inschrijft? Dan kunt u dit het beste doen bij CrossFit Hoofddorp. CrossFit Hoofddorp is namelijk een sportschool die u de allerbeste trainingen geeft zodat u na elke les altijd resultaat gaat zien. Zo sport u hier niet alleen maar ook echt met de coaches zelf. Dit zorgt er voor dat u altijd het gevoel heeft dat u hier thuis voelt, waardoor de motivatie om steeds terug te komen groot is. Dit is dan ook het doel van dit bedrijf, want zonder motivatie kom je nergens.

crosfit-kids

Mijn ervaring met CrossFit Hoofddorp

Mijn ervaring met CrossFit Hoofddorp is zeer positief. Zo tennis ik op een hoog niveau maar ben ik helaas zwaar geblesseerd geraakt waardoor ik er een jaar heb moeten missen. Na een goede revalidatie zag ik dat mijn conditie niet helemaal top was en zo kon ik niks daaraan doen bij mijn tennisclub. Zo heb ik de tip gekregen om eens een crossfit programma te volgen. Deze tip heb ik dan ook opgevolgd en ben ik op internet gaan kijken naar een personal trainer in de buurt. Zo ben ik uitgekomen op de site van CrossFit Hoofddorp, deze stond namelijk hoog aangeschreven en door de info die op de website stond had ik veel interesse in dit bedrijf. Zo heb ik mezelf meteen ingeschreven na het leggen van contact. De eerste les was zeer goed en hierdoor heb ik mezelf voor meer lessen ingeschreven. Zo heb ik veel profijt van de lessen en zie ik al veel resultaat in mijn conditie.