needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Museum Amsterdam Musee Lalique

Museum

Het mooie kunstmuseum in Amsterdam

Ben jij een kunstliefhebber, dan ben je ook een liefhebber van het bezoeken van kunstmuseums. Museum Amsterdam Musee Lalique is dan een kandidaat voor jou en ik zal je uitleggen waarom!
Museum Amsterdam Musee Lalique is een museum die allerlei kunstwerken bezit van kunstenaar René Lalique. Dat is een Fransman die kunstenaar in glaswerken is, maar ook in juwelen. In het museum kun je kijken naar allerlei werken van deze man. Op schermen kun je informatie zien van kunstwerken. Ook kun je inzoomen op de kunstwerken en daar de details zien van de kunstwerken. De man leefde van 1860 tot 1945. Je kan gebruik maken van allerlei arrangementen, bijvoorbeeld om te lunchen , maar ook voor prosecco.

Museum

Ik ging langs museum Amsterdam Musee Lalique

Op een één of andere manier ben ik erg geïnteresseerd in vroegere kunstwerken en vroegere kunstenaars. Ik wil altijd zoveel weten over kunst en daarom ben ik gaan zoeken naar een museum over kunst. Ik heb al heel veel musea gehad en dit keer ben ik naar museum Amsterdam Musee Lalique gegaan om daar de kunstwerken van kunstenaar René Lalique te bekijken. Het was erg interessant en ik ben weer een stuk rijker geworden aan informatie over deze inspirerende man door schermen die in het museum hingen en door de rondleiding die ik kreeg.
Alle kunstwerken die er waren heb ik goed bekeken en wow wat zag het er prachtig uit. Ik adviseer om een kijkje te wagen daar, want het is werkelijk waar prachtig.

Museum