needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Met personal training in Eindhoven behaal je jouw doelen

2CRE8

Bij 2CRE8 kun je terecht voor personal training in Eindhoven. Ik sport hier nu sinds een aantal maanden en ben echt ontzettend tevreden. De begeleiding is echt heel goed. Omdat je samen sport met een trainer, krijg je echt begeleiding op maat. Alles is gericht op het behalen van jouw doelen.

Personal training in Eindhoven voorkomt blessures

Personal training in EindhovenWaar je bij een gewone sportschool vooral zelf aan de slag gaat, train je niet altijd op de juiste manier. Oefeningen kunnen verkeerd uitgevoerd worden waardoor er kans op blessures is. Bovendien kan het zijn dat de oefeningen doet die helemaal niet geschikt zijn om jouw doel te bereiken. Bijvoorbeeld omdat je bezig bent met spieropbouw terwijl je eigen vet wil verbranden om af te vallen. In die gevallen zul je dus ook je doel niet bereiken en dat werkt demotiverend. Het plezier in het sporten verdwijnt en uiteindelijk ga je helemaal niet meer naar de sportschool. Bij personal training in Eindhoven gaat dat dus anders.

Trainingen op maat gemaakt

Personal trainerDoordat je samen traint, heb je minder kans op blessures. Je wordt immers goed in de gaten gehouden. Bovendien krijg je een op maat gemaakt trainingsschema, helemaal afgestemd op jouw doel en op jouw karakter. Hou je van afwisseling? Dan wordt hier rekening mee gehouden. Wil je juist steeds een stapje verder? Ook dat is mogelijk. Je bespreekt jouw wensen met je coach en op basis daarvan wordt jouw trainingsschema opgesteld. Dit kan ook worden aangevuld met voedingsschema’s.

Kennismakingsgesprek

Wil je ook trainen onder begeleiding van een eigen coach? Dan is personal training in Eindhoven wellicht ook wat voor jou. Meld je aan voor gratis kennismakingsgesprek en wie weet zie ik je straks ook bij 2CRE8. Ze zitten trouwens in het Philipsstadion. Je kunt dus ook gewoon zeggen dat je in het stadion traint. Hoe cool is dat?