needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Meer rust met raamfolie

Wanneer je op de benedenverdieping woont, dan kan je rekenen op genoeg inkijk van andere. Hier was ik zo klaar mee waardoor ik ben gaan zoeken naar raamfolie. Ik wilde niets liever dit zo snel mogelijk in de stad te zien vinden zodat ik hier gelijk gebruik van kan maken. Helaas zag ik in de stad alleen maar de standaard patronen, iets wat ik niet wilde hebben aangezien wij net onze woning geheel hebben verbouwd.

Zodoende heb ik ervoor gekozen om dit op het internet te gaan zoeken. Tot mijn verbazing merkte ik meteen op dat je online meer variatie hebt als wat ik in de stad heb gezien. Hierdoor heb ik er dan ook voor gekozen om online verder te zoeken tot ik het heb gevonden welke ik op het glas wil plakken.

Keuze, keuze en nog eens keuzes

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Windowdeco. Hier heb je voldoende keuze. Het enige nadeel was dat ik niet meer kon kiezen!  Zoveel leuke folie welke zij hebben waardoor ik drie variaties had verzameld welke ik eigenlijk alle drie wel wilde hebben. Uiteindelijk heb ik het aan mijn dochter overgelaten welke zij het leukste vindt. Deze heb ik vervolgens dan ook besteld! De eerstvolgende werkdag had ik mijn bestelling al in ontvangst mogen nemen! Sindsdien kan ik een stuk rustiger in mijn eigen woonkamer zitten.