needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Lekker uit eten in Nijmegen?

Je wilt uit eten Nijmegen of heerlijk dineren nét buiten deze stad? Bistro Le Steak, gevestigd in Berg en Dal heet je van harte welkom. Hier kun jij heerlijk dineren en heb je tevens de keuze uit diverse gerechten. Zowel vis- en vleesgerechten zijn hier volop verkrijgbaar en dan heb ik het nog niet gehad over de vegetarische gerechten welke dit restaurant op de kaart heeft staan.

Eens wat anders

Wat dat betreft zijn wij een stel die bijna iedere week uit eten gaat. Hier zit dan wel één voorwaarde aan verbonden, wij willen namelijk iedere keer een ander gerecht proberen om zo onze smaken uit te breiden. Dit houdt in dat wij eens in de zoveel weken op zoek moeten naar een ander restaurant, zo ook afgelopen week.

De gerechten welke ik had gezien op de website van Bistro Le Steak, zijn precies diegene welke wij nog niet eerder hebben gehad. Doordat wij online hadden gereserveerd, wat overigens erg handig is, konden wij diezelfde dag nog plaats nemen aan tafel in dit restaurant. De vriendelijke bediening heeft ervoor gezorgd dat wij ons zeer welkom voelde. Wij beide moesten wel lachen nadat wij de menukaart hadden ontvangen. Deze is namelijk een stuk groter als dat wij gewend waren, uiteraard ook met een hoop meer gerechten! Doordat wij eerst een voorgerecht hadden genomen, konden wij “testen” hoe dat de smaak was. Dit was fenomenaal en wij konden ook niet meer wachten tot onze hoofdgerecht werd bezorgd!