needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Je feest loopt op rolletjes

Op zoek naar een bedrijf dat de catering van je feestje kan verzorgen en lijkt een snackkar je de ideale aanvulling? Boek deze dan snel. Op de website snackmobiel.nl vind je een uitgebreid aanbod aan menu’s en alle informatie die je maar wil weten over het bestellen van een dergelijke voedselkar op wielen.

Grote keuze aan menu’s op snackmobiel.nl

Je kunt een keuze maken uit diverse menu’s die uit verschillende snacks en toebehoren zijn samengesteld. Kies je bijvoorbeeld voor een van de voordeligere menu’s, dan krijgen je gasten een puntzak frites. Je kunt dit echter ook uitbreiden met een snack naar keuze maar het is ook mogelijk een menu te bestellen waarbij je gasten onbeperkt eten kunnen halen. Het is maar net wat je wilt hebben en in overleg kun je altijd een menu samenstellen. De prijzen worden berekend per persoon en altijd vooraf vastgelegd. Zo kom je na afloop van het feest dus nooit voor extra kosten te staan.

Strenge eisen en extra informatie

De mobiele snackwagen is uitgerust met allerlei apparatuur en voldoet aan alle eisen wat betreft hygiëne. Het personeel is bekwaam en goed opgeleid en voorziet je gasten op een klantvriendelijke manier van lekkernijen. Op de website kun je terugvinden wat er allemaal mogelijk is en ook kijken wanneer de snackwagen beschikbaar is. Direct boeken behoort ook tot de mogelijkheden, maar als je meer informatie wilt hebben kun je altijd telefonisch of via de mail contact opnemen met een van de medewerkers van het bedrijf.