needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Is een maaltijdbox altijd goedkoper?

Is een maaltijdbox altijd goedkoper

Er zijn eindeloos veel voordelen te noemen voor het nemen van een abonnement op een maaltijdbox. Het laten bezorgen er van is tijdbesparend, met de recepten uit de box verras je jezelf en je tafelgenoten elke dag weer met iets nieuws en het is een stuk makkelijker om de keus te maken voor pure en gezonde ingrediënten, in plaats van een magnetronmaaltijd of een patatje van de snackbar. Tot nu toe eigenlijk alleen maar voordelen – en gezien de groeiende populariteit van de maaltijdbox zijn heel veel mensen het met ons eens.

Maar we willen natuurlijk ook dat het een beetje betaalbaar blijft, een twijfelpunt voor veel consumenten aangezien die boxen nogal eens aan de prijzige kant lijken. Is een maaltijdbox eigenlijk wel betaalbaar, of is het een luxe die alleen is weggelegd voor mensen met een ruim inkomen? Is een maaltijdbox goedkoper dan wanneer je zelf je ingrediënten in de supermarkt zou kopen? Kortom: is een foodbox je geld waard?

Bespaar tijd, bespaar geld

Een abonnement op een maaltijdbox bespaart je gegarandeerd een hoop tijd. Je hoeft niet meer te bedenken wat je wilt gaan eten, je hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van winkels en ook stad en land aflopen op zoek naar jouw favoriete producten is met een maaltijdbox verleden tijd. Je zult reistijd – en dus reiskosten – besparen, en tijd is geld. Die uren die je overhoudt wanneer je je boodschappen gewoon laat bezorgen kun jij weer heel goed kunt besteden aan het afmaken van die opdracht.

Ga verspilling tegen

Je zou eens moeten weten hoeveel eten we in Nederland met zijn allen verspillen – jaarlijks gaat er in een gemiddeld huishouden zo’n 100 kilo eten de vuilnisbak in. Dat is ontzettend veel eten, ontzettend veel geld, en natuurlijk ook heel erg zonde van al die mooie producten. In een maaltijdbox zit precies zoveel eten als je nodig hebt voor het bereiden van de bijgevoegde recepten. Wanneer iedereen bij jou thuis netjes zijn bord leeg eet – en gezien al die heerlijke recepten twijfelen wij daar niet aan – zul je dus zeker minder voedsel verspillen.

Nog meer voordeel met kortingscodes
Voor bijna elke maaltijdbox in Nederland is op internet wel een kortingscode te vinden. Aanbieders willen je graag kennis laten maken met hun foodbox en maken dit met zo’n code extra aantrekkelijk voor je. Met de juiste kortingscode bestel je jouw eerste foodbox al snel met tientallen euro’s voordeel. Onder ‘Kortingscodes’ vind je hierover meer informatie.

Meer verhalen