needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Een half jaar gestreden voor mijn doel

personal training Arnhem

Al een lange tijd ben ik bezig met mijn gezondheid. Ik praat dan over een tijd van een paar jaar. Voor deze tijd interesseerde me het niet zoveel, totdat ik merkte dat ik veel te zwaar was. Met die reden schreef ik me in voor tennis. Het tennissen ging me goed af maar was niet bevredigend genoeg voor mijn doel; afvallen. Ik stopte daarom na 2 maanden met tennissen en ging na denken over een ander alternatief. Omdat ik al wel eens in de sportschool had gesport wilde ik wel iets in die richting gaan doen. Alleen het punt dat ik dan alleen moest gaan sporten, vond ik maar niks. Ik kwam daarom op het idee om een personal trainer te nemen.

personal training Arnhem

Personal trainer Arnhem zag mijn doel wel zitten

De personal trainer die ik nam was afkomstig van personal trainer Arnhem. Ik vond deze trainer door wat rond te vragen in mijn familie. In mijn familie zijn namelijk veel mensen bezig met sporten. Ze vonden het een goed idee en gaven me het adres van personal trainer Arnhem. Ik noteerde het adres en na een weekje bracht ik een bezoekje aan de vestiging van personal trainer Arnhem. Bij de vestiging heb ik een zeer fijn gesprek gehad met de trainer. Hij zag mijn doel, om in half jaar 15 kilo af te vallen, wel zitten. Ik heb me na het gesprek ingeschreven.

personal training Arnhem

Hele leven nog plezier van de ondersteuning

Een week na het gesprek was het dan eindelijk zover: het traject kon gaan beginnen. In de eerste weken heb ik samen met mijn personal trainer heel wat sportoefeningen gedaan, binnen en buiten. Na een tijdje wist ik de oefeningen al uit mijn hoofd. De trainer gaf me tijdens het sporten de juiste ondersteuning wat het maakte dat het me zo makkelijk af ging. Ik merkte na de eerste 5 weken pas echt een verschil in gewicht. Ik was namelijk al 6 kilo afgevallen. Nadat het halfjaar voorbij was gevlogen, had ik mijn doel bereikt; 15 kilo eraf. Ik heb de trainer enorm bedankt voor de ondersteuning. Ik heb namelijk mijn hele leven nog plezier van de ondersteuning die ik heb gehad bij personal trainer Arnhem omdat ik nu weet hoe ik precies moet sporten.