needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Goede mental coach in Eindhoven

Wanneer jij niet lekker in je vel zit kan het verstandig zijn om een mental coach in Eindhoven in te schakelen. Dat hoeft natuurlijk niet als jij een dag niet lekker in je vel zit, maar wel als jij er vaker last van hebt. Vaak komt het dan ook voor dat jij het positieve niet meer kan zien en alles nog maar negatief is. Vaak zit jij dan in een patroon waar niet uit te komen is zonder hulp. Dit probleem had ik ook, totdat een vriendin mij hier op aansprak. Ik schrok hier best wel van en ben daarom hulp gaan zoeken.

Mental coach Eindhoven

Weer in balans

Het bedrijf wat mij hierin heel erg goed heeft geholpen is: Arthur de Groot. Hij heeft samen met gekeken naar de negatieve denkprocessen. Deze hebben wij samen in kaart gebracht en gekeken hoe wij deze kunnen veranderen. Veel van deze negatieve gedachtes komen uit het verleden en ik heb geleerd om het verleden geen grip op mij te hebben. Hierdoor raakte ik weer beter in balans en voelde ik mij een stuk beter. Het leven voelt nu weer goed en ik kan er weer helemaal tegenaan. Wanneer jij ook een blokkade voelt, schakel dan deze mental coach in Eindhoven in.