needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Decoreer ieder gewenst oppervlak

Veel mensen denken dat muurstickers alleen geschikt zijn voor op de wand aan te brengen, niets is minder waar. Er zijn verschillende soorten stickers beschikbaar om te plakken op verschillende ondergronden. Tegenwoordig hoeft een ondergrond niet perfect glad te zijn om een sticker te kunnen aanbrengen. De prints op textiel zijn uitermate geschikt om aan te brengen op niet gladde oppervlakken als geverfde muren, structuur verf en plafonds. Binnen 2 jaar is het zelfs mogelijk om de sticker te herpositioneren. Eenvoudig aan te brengen zonder strepen of luchtbellen.

Muurstickers voor gladde oppervlakken

Muurstickers

Prints op wit vinyl worden veel gebruikt voor het plakken op gladde oppervlakken. Hierbij kun je denken aan deuren, meubels, spiegels en andere vlakke ondergronden. Ook voor buiten aan te brengen zijn de stickers uitermate geschikt omdat ze waterbestendig zijn. Ter bescherming kan een sticker worden voorzien van een lamineer, eenvoudig gezegd is de sticker dan beschermd tegen krassen en UV licht waardoor je nog langer geniet van de sticker. In iedere gewenste vorm kun je de muursticker laten snijden.

Je eigen uiting in de vorm van plakletters

Muurstickers

Gesneden muurstickers zijn meer bekend als plakletters, je ziet ze veel als er uitverkoop is op de winkelruiten. Je kunt gesneden muurstickers eenvoudig aanbrengen op alle gladde ondergronden. Ook voor buiten is de folie zeer geschikt, logo’s, tekst, losse letters zijn allemaal beschikbaar om aan te brengen. Er is één soort ondergrond die niet geschikt is voor muurstickers, we raden je aan om geen gebruik te maken van stickers als er silicone houdende verf op de muur is aangebracht. De kans dat de sticker loslaat is erg groot.