needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Cadeau nodig? Kies Hertog Jan prestige

Hertog Jan prestige

Hertog Jan prestige, wie kent hem niet, bekend onder de naam bruin bier. Bij Hopt heb je de keuze uit een flesje van 30 cc of wil je een inhoud van 50 cc? Deze biersoort heeft in 2014 een mooie prijs gewonnen: een gouden medaille op de World Beer Cup. Maak ook kennis met de andere biersoorten van Hertog Jan: Hertog Jan grande Prestige, Hertog Jan Karakter, Hertog Jan Dubbel of bestel een vat met een inhoud van 6 liter, zodat je samen met anderen kunt genieten.

De Hopt website maakt je wegwijs in het land van de vele biersoorten. Heb je desondanks vragen en dat is goed mogelijk, want het assortiment is groot en de soorten bier zeer divers, stel ze en je krijgt snel antwoord van een echte bierkenner.

Hertog Jan prestige

Hertog Jan Prestige online bestellen

Hoe meer flesjes je koopt des te goedkoper een flesje per stuk wordt. Doe daar je voordeel mee. Leg een leuke voorraad Hertog Jan Prestige bier aan. Vul je winkelwagentje en de korting wordt meteen verrekend als de bestelling groter wordt. Zo heb je steeds iets lekkers in huis of om cadeau te geven.Nu Vaderdag nadert is het wellicht een idee om dit bier in een leuke geschenkverpakking te bestellen. Doe het snel, want het lijkt wel Kerstmis wat betreft de drukte voor Vaderdag. Nog een reden om snel te bestellen is, je betaalt boven de 100 euro besteding tot 18 juni geen verzendkosten. Dat scheelt een slok op een borrel, toch?