needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Bijles Zutphen

Hallo, ik ben een  moeder van twee kinderen, een van 13 jaar en de andere is 15 jaar. Ze zitten alle twee op de middelbare school en ze hebben het erg naar hun zin. Ze halen over het algemeen goede cijfers, behalve voor wiskunde. Ze letten goed op in de les, maken hun huiswerk en leren goed voor de toetsen, maar toch blijft wiskunde op een onvoldoende hangen. Ik zie ze ploeteren als ze de opdrachten maken en dat doet me zeer. Ik ben zelf geen rekenwonder en al helemaal geen kei in wiskunde, dus ik kan ze helaas zelf niet helpen.

Een geschikt bedrijf vinden

Daarom ben ik opzoek gegaan naar een een bedrijf die bijlessen geeft in Zutphen. Ik heb aan vrienden en familie gevraagd voor bijles Zutphen, een Facebookpost gemaakt en die door zoveel mogelijk mensen laten delen en op internet bedrijven met elkaar vergeleken door op Google bijles Zutphen te zoeken. Ik kreeg veel tips van iedereen die wel bedrijven wisten die bijles geven, toch werd ik niet overtuigd door deze bedrijven.

Homeworxx

Toch bleef er telkens een bedrijf in mijn gedachten namelijk homeworxx.nl. Zij spraken me erg aan door wat ze allemaal op hun website hebben staan. Ze hebben allemaal gespecialiseerde docenten die veel tijd hebben om je kind het vak te leren die je kind erg lastig vindt.