needsmidwinterfestijn

needsmidwinterfestijn.nl

Anera verkoopt de beste verdiepingsvloeren

Anera

Zelf vind ik het altijd erg belangrijk dat ik zeker weet dat ik iets koop bij een bedrijf die echt kwaliteit levert. Soms is dat natuurlijk lastig om van te voren in te schatten maar bij Anera wist ik gelijk dat zij kwaliteitsproducten leveren. De reden waarom ik dat gelijk wist is omdat een vriend van mij al eens met hen heeft samengewerkt. Dat was een aantal jaar geleden alweer. Ik kan mij nog goed herinneren dat hij over dat bedrijf vertelde aan mij. De medewerkers schenen heel erg aardig te zijn en al heel lang ervaring hebben. Hij vertelde dat een van de werkmannen al meer dan 35 jaar in het vak zat. Door zijn goede verhalen heb ik besloten om ook met hen een samenwerking aan te gaan.

Anera

Erg professioneel

Toen ik langs ging bij het bedrijf Anera werd ik met open handen onthaald. Een vrolijke medewerker begon mij over al de producten te vertellen. Na een lang gesprek heb ik uiteindelijk voor de verdiepingsvloer gekozen. Dat leek mij een goede keuze, want op die manier maak ik optimaal gebruik van de hoge ruimte van mijn nieuwe magazijn. Het zou namelijk erg zonde zijn om die niet te gebruiken. De medewerker vertelde mij ook dat zij alle producten zelf maken in de eigen fabriek. Hij vroeg zelfs of ik even wou kijken, daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Samen liepen wij door de fabriek heen en liet hij verschillende dingen aan mij zien. Dit bedrijf kan ik aan iedereen aanraden.

Anera

Meer verhalen